2013. április 6., szombat

Amikor vásározunk

Havonta legalább kétszer is találkozhattok a Freshka standjával. A hónap egyik vasárnapján a WAMP-on szoktunk árulni, egy másik szombaton pedig a Szimpla Kert szervezésében a Fullkolor Designpiacon. A két vásár teljesen eltérő, és ezért is szeretjük mindkettőt. Más vásárlók, más árusok, más környezet. Immár fél éve állunk a standunk mögött időről időre, de még mindig nagyon élvezzük. Jó dolog találkozni a vásárlókkal, nézelődőkkel. Figyelni szoktuk a reakciókat 1-1 új, vagy régebbi figura láttán.

Gyakran a nők szoktak felénk fordulni, a standhoz közeledni, nem nagyon kell őket biztatni, hogy nyugodtan fogdossák meg, milyen puhák és Zebulonék. Vannak azonban lelkes férfiak is, akik aztán teli vigyorral és hihetetlen lelkesedéssel jönnek a cukiságok felé. Ők aztán sokszor valamilyen zsákmánnyal távoznak, vagy még vissza-visszatérnek hozzánk. A gyerekek pedig rögtön nekilátnak játszani is a figurákkal.

Minél több látogatónk van, annál könnyebb 1 vásározós nap. Olyankor gyorsan megy az idő, mindig van kivel váltani pár szót, arra sincs időnk, hogy mi magunk körülnézzünk a többi standon. A Szimplában télen elég hűvös volt, ott bizony jól jött, ha mindig történt valami. A forralt bor tartotta bennünk a lelket. :)

Az elmúlt fél év a tapasztalatszerzés időszaka volt. Kitapasztaltuk, hogyan érdemes készülni, hány figura legyen nálunk, mire lesz még szükség a nap során? Hogyan pakoljunk, hogy minél könnyebb legyen a helyszínre bejutni, és kipakolni? Hol érdemes ebédelni? (Ez utóbbi kérdés még mindig kérdés sokszor.) És persze, biztosak vagyunk benne, a következő fél évben is bőven lesz új tapasztalatunk.


Ahogy bővült a figurák kínálata, egyre sürgetőbbé vált, hogy kitaláljuk, hogyan tudjuk a standunkat is minél otthonosabbá, és praktikusabbá varázsolni. Holnap egy újabb installációt fogunk kipróbálni. Kíváncsiak vagyunk, hogyan válik be?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése